Informatie over de tassenOnze serie warmhoudtassenDe serie bestaat uit pizza bezorgtassen, tassen voor lunches, hamburgers, broodjes en soepen, rugzakken voor pizza en snacks en zelfs een verkooptas voor het tappen van drankjes in bekertjes.

Opmerkingen over het gebruik en de garantievoorwaarden

Deze geïsoleerde tassen zijn gemaakt van zacht sterk nylon aan de buitenkant en met een zachte voering aan de binnenkant. Opbergen kan simpel doordat de tassen inklapbaar zijn.

Reinigen gaat het beste met een lauwwarme natte doek. Onverwarmde tassen kunnen eventueel ook in de wasmachine op een lauwwarme stand. De slijtage is dan echter groter.

Onze Europese fabrikant voldoet aan alle Europese gezondheids-eisen. De 12-volt verwarming is thermisch beveiligd terwijl de 230-volt netadapter voorzien is van het CE-certificaat. Het opgenomen vermogen van de tassen is ongeveer 100 watt.

In de webshops zijn tevens metalen frames verkrijgbaar om de tas niet in te laten zakken als deze niet geheel gevuld is.

De garantietermijn bedraagt 6 maanden bij normaal gebruik. De sluitingen en mechanische schades aan stekkers of kabels vallen buiten de garantie.

Opgelet: Als de kabel of de sigarettenaanstekerstekker heet wordt, dient u zo snel mogelijk de aanstekerplug in de auto te reinigen of licht te polijsten. Verhitting ontstaat door een slecht contact.

Bij voortdurende contactproblemen zijn er ook kabels leverbaar die u direct op de accu aansluit (zie Webshop). Rugtassen en Hamburgertassen worden direct op de accu aangesloten ivm het hoge vermogen.

Het gebruikte materiaal is aan de buitenkant CODURA 600 en aan de binnenkant: ORTALION FABRIC "SILVER" 100% POLYESTER met SILVER COVER

Frame stiffening ensures stiffness of our bags when not completely filled, thanks to which pizza or lunches will reach the customer intact. The frame is built of wires connected with sheets, thanks to which it can be folded for transport purposes, which also facilitates easy storage
Verstevigingsframe


Bags are adapted to operation in 12v systems, which guarantees saving time and money as well as enables improv
ing the quality of your service. The product will reach a customer hot, and not devoid of tastes. It ensures the possibility of maintaining the temperature within 65 degrees C
12 Volt Heating


Our 230V > 12V Adapters have Declarations of Conformity and Electromagnetic Compatibility – CE European Safety Mark.
Adapter voorverwarming


If you need a non-standard bag, with a given size, in a given color with your logo: we make the impossible possible straight
away, and in the case of miracles, we just have to think for a moment.
Private Label/Logo

Alle tassen worden geleverd in de standaard zwart/rode kleur maar kunnen op bestelling ook geleverd worden in veel andere kleuren. Vraag eventueel een offerte aan (afbeeldingen in de webshop wijken soms af).

______________________________________________________________________________________


Extra Informatie (varieert per model tas):

# Over elkaar sluitende klittenband flappen aan de bovenkant voor het zeker en eenvoudig sluiten van de tas. Verstelbaar naar gelang de inhoud (afh. van het model).

# Extra klittenband sluitingen, ook aan de zijkanten voor een betere afsluiting.

# Zeer sterk en eenvoudig te reinigen materiaal. De buitenkant is van sterk thermo isolerend materiaal terwijl de binnenkant van soepel nylon is gemaakt.

# Uniek door de verwarmingselementen in zowel de boven- als onderkant (bij rugzak en Hamburger modellen alleen onderkant). De Verwarming wordt gevoed via de 12 Volt cigaretten-aansteker in de auto. Een extra kabel met een cigarettenaansteker-plug wordt meegeleverd. Het vermogen van de verwarming is tussen 100 en 170watt.

# Een Adapter van 24 volt naar 12 volt is beschikbaar voor vrachtwagens.

# Een Adapter van 230 volt naar 12 volt is beschikbaar voor het voorverwarmen van de tassen

# Transparente waterproof pocket voor de adresgegevens.

# Zijvakken aan de buitenkant voor het vervoer van flesjes/blikjes (afhankelijk van het model tas).

# De als rugzak uitgevoerde tassen hebben verstelbare en gevoerde schouderbanden,  een verstevigde rugzijde en een verstevigd frame. U heeft met deze rugtassen geen speciale brommers met bezorgbak meer nodig. De pizza rugtassen worden geleverd in verschillende afmetingen, met of zonder verwarming, en kunnen meer dan 4 pizzadozen boven elkaar bevatten.Kleuren en tekst/logo aanpassen aan uw wensen:

U kunt de tassen ook bestellen in de kleuren van de afbeeldingen. Stuur ons eenvoudig een email met de gewenste uitvoering, types en aantallen, en we zullen u een offerte sturen. Er zijn meestal geen extra kosten.

Ook is het mogelijk om een label met uw naam te ontwerpen en te bevestigen. Tevens kunnen we uw naam op de tas borduren. Vraag een prijsopgave aan met gewenste tekst en aantal.

De levertijd hiervoor is ongeveer 3 weken en de opdracht wordt uitgevoerd na ontvangst van uw betaling.