Verwarming

Garantie:
Op de tassen bieden we 6 maanden garantie. Deze garantie is uitsluitend van toepassing bij normaal gebruik en vervalt als de verwarmde tassen nat (o.a. regen) gebruikt worden. Bij vraag naar garantie wordt dit eerst door ons gecontroleerd.

Verwarming met pads
Sinds jan. 2016 leveren we verwijderbare verwarmingselementen die onderin de tas in een speciaal vak worden geschoven. Dit vak wordt dichtgemaakt met klittenband. Er zit tevens een speciaal gestikt gat voor de kabel aan de rechter onderkant.

Verwarming met discs
We bieden u ook een manier van verwarmen met heating discs. Deze discs verwarmt u in de oven, samen met de pizza, en schuift deze in een speciaal etui daarna met de piazzadoos in de tas. De disc is ongeveer 300 graden en verwarmd de tas tot 45 minuten zonder dat u een aansluiting op stroom nodig heeft.

Moelijkheden met de kabel:
Kabels kunnen soms defect (oververhit) raken door een slecht contact in de auto-sigarettenaansteker-plug. U dient deze plug dan goed te reinigen of licht polijsten voor een betere verbinding.

Let wel; wij zijn nimmer verantwoordelijk voor het model of type auto waar de tassen in vervoerd worden of de kwaliteit van de auto-sigarettenaanstekerplug.